HTML

Nőkovács

A női viselkedésről fogok írni,az elkövetett hibáinkról. Férfiakat megkérdezve.:-)

Friss topikok

  • Vaki Vaki: @Nőneklenni: Valami komoly tudós ember írásában volt az információ, miszerint ugye a törzsfejlődés... (2021.05.25. 16:02) Ha a férfi hallgat 3.:-)
  • Sipi81: Nekem tetszett a bejegyzés. Az erős nőről mindig ez jut eszembe, amikor Boldizsár Ildikó volt rége... (2020.07.27. 23:43) Az erős nő

Címkék

Férfikritika

2015.07.25. 09:28 Nőneklenni

Rendszeresen bírálnak azért, mert nem kritizálom a férfiakat, feltételezik rólam az elfogultságot, hogy a férfiakat szenteknek tartom, felértékelem, magunkat nőket pedig alul.

Rendszeresen elmondom, miért nem teszem.

A mai férfi - női értékrendekben/ viselkedésmintákban komoly problémák vannak. Nők irkálnak arról, milyennek kellene lenniük a férfiaknak, ennek ellenkezőjét viszont nemigen látom. 

Abban a társadalomban -de ez nem is igazán társadalom, hanem annál jóval szélesebb , nyugodtan nevezhetjük globális szintnek- ahol semmi más nem történik,csak a nemek egymásnak feszülése,  másikra mutogatás, nem lépünk előre, ha ezt a tendenciát folytatjuk.

A férfiak bizalmatlanná váltak, nem is jogalap nélkül.Semmit nem segít a helyzeten, ha folytatódik a bírálat, szemrehányás, degradáló megállapítások írása. Nőktől.

Ami viszont segíthet, az az, ha a férfiak közül kerülnek ki példaképek, iránymutatók.

(Női oldalról szintén ezt tartom hasznosnak, hisz bőven van söprögetni való a saját portánk előtt és addig , amíg azt nem takarítjuk ki, ne hőzöngjünk a szomszéd porta gazossága miatt!Van dolgunk magunkkal, nem is kevés, foglalkozzunk azzal! )

A Férfiak Klubja-t én ilyen iránymutatónak tartom.

Az oldalukon találtam ezt a cikket, melyet férfi írt.

Nagyon jó írás , a véleményem ugyanez. :-)

Férfiak

 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://nokovacs.blog.hu/api/trackback/id/tr977653490

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2015.08.04. 22:30:25

Nagyon jó cikk! ;)
süti beállítások módosítása