HTML

Nőkovács

A női viselkedésről fogok írni,az elkövetett hibáinkról. Férfiakat megkérdezve.:-)

Friss topikok

  • Vaki Vaki: @Nőneklenni: Valami komoly tudós ember írásában volt az információ, miszerint ugye a törzsfejlődés... (2021.05.25. 16:02) Ha a férfi hallgat 3.:-)
  • Sipi81: Nekem tetszett a bejegyzés. Az erős nőről mindig ez jut eszembe, amikor Boldizsár Ildikó volt rége... (2020.07.27. 23:43) Az erős nő

Címkék

Játssz!

2013.05.04. 13:14 Nőneklenni

Nem a férfiakkal, játssz a nőiségeddel!

Igaz, ezt csak akkor tudod megtenni, ha az önértékelésed viszonylag rendben van.Először talán erről kellene írnom, de szóba került valahol a játék, így most ez van soron.:-)

Mindenesetre az önértékeléssel kapcsolatban annyit most leírok: ne szóld le magad! Lélekben sem.Majdnem mindegy, hogyan nézel ki ( persze nem az ápolatlanságra gondolok), ahány férfi,annyi ízlés!

Sokkal többet számít a kinézetnél a kisugárzás.

Tehát a játék:

Két eset van. Amikor még nincs kapcsolatod,de keresel, a másik, amikor már benne vagy.

Az első, hogy egyáltalán legyen.:-)

Ismerkedni bárhol lehet. Utcán, üzletben, étteremben, etc. Nem megyek végig a klasszikus és sokat emlegetett praktikákon, lehet ezekről olvasni épp eleget. Csak néhány dolgot említek.

Először is a kinézet. Mindegy, farmerban vagy- e, vagy kosztümben, a fontos, érezd jól magad benne, ne az látsszon, hogy kényelmetlenül érzed magad.

Ne öltözz úgy,mint egy papagáj!

Ne vegyél fel köldökig dekoltált felsőt, 10 centis miniszoknyát!

Jól jegyezd meg: a kevesebb, nem néha, több ! Amit a férfiak  nem látnak,azt elképzelik. És ez vonzóbb, mint egy hentesüzlet kirakata.

Ha kirakod a melled,feneked, biztosan megnéznek, lehet, ismerkednek is, de tudd, ezt általában nem azok teszik, akik valami tartósabb kapcsolatban gondolkodnak!

Ne kenj magadra fél kg vakolatot!

Provokáld ki,hogy felfigyeljen rád! De csak finoman.Ne hangoskodással, nőietlen viselkedéssel, elég egy hosszabb pillantás és egy félmosoly. Fontos a testbeszéd.Összehúzott vállakkal, keresztbe tett karokkal-lábakkal valószínűtlen,hogy bárki kezdeményezni akar.
A haj tekergetése, hátradobása nyitottságot jelent.Alkalmazd!

A karodat viszont ne emeld a fejed fölé, ne mutasd a hónaljadat, az már egyértelműen szexualitással kapcsolatos felhívás.:-) És ez ilyenkor még korai.

Ha ezek ellenére nem látsz rajta érdeklődést,hagyd, ellenkező esetben nevetségessé teszed magad!

Ha vonzónak talál, nem fogja hagyni, hogy csak úgy elsétálj!

Amikor már elkezdődött a kapcsolat és szeretkeztetek is:

Ilyenkor már bátrabb lehetsz.Ilyenkor tudsz igazán játszani a nőiségeddel.

Olyan helyen tedd meg,ahol viselkedni kell, nem tépheti le rólad a ruhát!

Pl. egy vacsorán simogasd a lábaddal a lábát az asztal alatt! Nézz a szemébe 1 másodpercre úgy,ahogyan szex közben nézed! Közben egy pillanatra beharaphatod az ajkad, vagy megnedvesítheted. Egy társaságban hajolj oda hozzá,mintha súgni akarnál valamit és finoman harapd meg a fülcimpáját - de úgy hogy ne lássa senki-!

Tudnod kell, mi az, amit szeret az erotikában, alkalmazd azokat a technikákat, természetesen úgy,ahogyan az imént említettem.

A zsúfolt lift is jó terep,amikor egymásnak nyomódnak az emberek. Fel lehet szítani a vágyat akár egy nyakba szuszogással is. Vagy végighúzod a körmöd a slicce körüli részen. Persze ezt is "láthatatlanul".

Nyalhatsz fagyit is erotikusan, de itt is figyelj a mértékre, ne teli nyelvvel,mint egy szarvasmarha! Csak finoman, egy pillanatra.


Ha a helyzet megengedi, nem okozol közbotrányt, megteheted, hogy csak a nézéseddel kiprovokálod, azonnal távozni  és téged akarjon!:-)

Én nem tudok izgalmasabbat elképzelni ezeknél a szituációknál. Amikor csak jelzésértékű, de egyértelmű utalásokat teszel arra, kívánod és nem nyúlhattok egymáshoz. Akkor és ott.

Használd a fantáziád és a nőiséged! Bármikor, bármiben lehet erre alkalmat találni.

7 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://nokovacs.blog.hu/api/trackback/id/tr75280695

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Elsőszámú Közellenség 2013.05.09. 13:32:59

Érdekes gondolatmenet, de nem lettek belekalkulálva a magamfélék, akik előszeretettel hajlamosak felrúgni az idióta társadalmi elvárásokat. (Természetesen csak akkor, ha másoknak nincsenek ártalmukra cselekedetükkel.) Mert ha fennállna az az utópisztikus eset, hogy ilyen játék szituációba keverednék, (nem a levegőbe beszélek elméleti alapon, hanem ismerem magamat, és élnek bennem a távoli múlt emlékei is) akkor kész a baj. Már akinek baj. :) Mert ha valakit szeretek, (tehát nem érvényes a gondolatmenet például vadidegenekkel kapcsolatosan, nem hiába nem a zárt osztályon vagyok :) ) akkor azt nem szégyellem kimutatni sehol, néha akár viszonylag drasztikusan is. Persze, ez alatt semmiképpen sem olyasmi értendő, hogy a vendéglő asztalán nekiállnék a megtermékenyítési rituálé önfeledt gyakorlásának, de azért egy heves ölelésre, csókra, ilyesmire mindig hajlamos vagyok, pontosabban voltam. A nyárspolgárok meg csak hadd szörnyülködjenek. Igaz, nekem ez is egyfajta öröm tud lenni. :) (Nem szorosan ide tartozik, de talán bizonyos értelemben igen - lányaim tudnának mesélni.. :) - hogy nem kell engem kétszer kérni semmilyen ártalmatlan hülyeségre. Például zsúfolt utcán csak egyszer hecceltek, hogy nem merem elordítani magam. De aztán többet nem. :D Ismernek, na.)

Már megint túl bonyolult voltam. :)

Nőneklenni 2013.05.10. 05:35:16

Itt nem a meri-nem meri a kérdés, vagy az,fejezzük ki az összetartozást.
Nincs csók,nincs nagy összeborulás.
Játék van.
Csak érzékeltetés.:-)

Elsőszámú Közellenség 2013.05.10. 06:05:41

@Nőneklenni: Értem a lényeget kérem szépen. Csak továbbvittem a gondolatot. A nagy nyilvános összeborulásnak nem vagyok elkötelezett híve, sok dolog van, ami nem a világ számára mutogatandó. De olykor ez is belefér. Kiszámíthatatlanság rulez, elnézést a kifejezésért. :)

Attila Cerveza 2013.05.18. 13:08:13

Szia Nagyon jók a cikkeid:) Pont arról a nőtípusról írsz, akibe szerelmes tudnék lenni. Sajnos én sehol sem látok, még csak hasonlót sem, pedig nem is olyan régen, a beteges feminizmus és a furcsán értelmezett "emancipáció" előtt még sok ilyen nő volt. Hiányoznak is nagyon. "Minél nagyobb az egyenjogúság, annál jobban halványodik a varázs.."

Nőneklenni 2013.05.18. 17:59:13

Szia!

Köszönöm.:-)
Megtisztelő a véleményed.

Sajnos az okokat tekintve egyet kell, hogy értsek Veled. Az emancipáció és a feminizmus.
Talán Magyarországon ott még nem tartunk, mint egyes fejlettebb országokban, ahol hovatovább nyíltan folynak a férfilét megszüntetésére irányuló tevékenységek, de itthon sem rózsás a helyzet.
A baj az, hogy a média folyamatosan azt sujkolja a nőkbe, a férfi rossz, erőszakos, elnyomja a nőt.
Ennek persze az az eredménye- lévén tévénézős, internet előtt ülős társadalom vagyunk-, a nők jó része ezt el is hiszi.Ha most nem, akkor később. Minél többször látja/hallja, annál jobban azonosul vele.
Nem könnyű manapság nőnek lenni, vagy maradni és a (túl)emancipált anyák nem is tudnak "igazi" nőmintát átörökíteni a lányaikra.

Akinek a mai női vagy férfi szerepkörtrend nem megfelelő, vagy klasszikus értelembe vett férfinak/nőnek tartja magát, mást nem tehet, csak hallatja a hangját. És ezt meg is kell tenni. Különben idővel valóban egybe olvasztják a nemeket és eltűnnek a klasszikus értékrendek, párkapcsolati típusok.

Niki Nora Milady 2013.09.10. 19:01:55

valóban igy lehet.mért is?
társadalom, feminmizmus, stb..???

biztosan csak és kizárólag feminista szüleik lehettek.....
mint ahogy az óvónéni a tanárnéni, és mindenki...
csak az egymásra hánytorgató, szánalmas szülők, akik a neten okoskodnak, hárítanak, hibáztatnak, azok eközben hol is voltak?????
akik elemzik a nőket, pasikat, kapcsolatokat, eközben a maguk sértett egójukon kívül fel sem tűnt, hogy van ami fontosabb...
hát....dobálózzatok csak most is, hisz qva okosak vagytok:))
süti beállítások módosítása