HTML

Nőkovács

A női viselkedésről fogok írni,az elkövetett hibáinkról. Férfiakat megkérdezve.:-)

Friss topikok

  • Vaki Vaki: @Nőneklenni: Valami komoly tudós ember írásában volt az információ, miszerint ugye a törzsfejlődés... (2021.05.25. 16:02) Ha a férfi hallgat 3.:-)
  • Sipi81: Nekem tetszett a bejegyzés. Az erős nőről mindig ez jut eszembe, amikor Boldizsár Ildikó volt rége... (2020.07.27. 23:43) Az erős nő

Címkék

Bosszúállás

2013.05.03. 06:10 Nőneklenni

Sajnos ez is inkább női tulajdonság.

Mi nők, egy kapcsolat lezárásakor és utána képesek vagyunk a legkülönfélébb módon keresztbe tenni egykori szerelmünknek.

Számtalan példát lehetne erre sorolni, kezdve a váláskori kisemmizéstől, a gyerekláthatás akadályozásától a potenciális következő partnerek előtti lejáratásig.

A sértett női ego nagyon csúnya dolgokra képes.


Erre persze az internet is kiváló lehetőség.

Akár a facebook-on, vagy egyéb közösségi oldalon a másik figyelésére, vele kapcsolatos  negatív posztolásokra,akár egyéb oldalon való lejáratása.

Számtalan esetben találkozom volt kedvest - sok esetben minősíthetetlenül - bíráló megjegyzésekkel.

Kívülállóként sosem tudjuk megítélni, mennyi ezen írások valóságtartalma, akár igazak is lehetnek a leírtak, de engem mindig gyanakvással tölt el a másik ember becsmérlése.

Ha ilyennel találkozol, sose hidd el feltétel nélkül!

Mindig érdemes a másik oldalt is meghallgatni.

A szidalmak hátterében könnyen lehet az a szándék is, hogy ilyen módon próbálja megakadályozni az exbarátnő egy következő kapcsolat kialakultát.

Mindig gondolj arra, csak a történet egyik oldalát ismered!

Exkedvesként pedig ezek azok a dolgok, amikre sose vetemedj!

Ha gondolkodni képes ember olvassa az írásodat, sokat ártasz magadnak!

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://nokovacs.blog.hu/api/trackback/id/tr435263227

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Elsőszámú Közellenség 2013.05.03. 13:58:05

"Ha gondolkodni képes ember olvassa az írásodat, sokat ártasz magadnak!"

Még az a jó ebben a világban, hogy ennek a lehetőségnek nem túl nagy az esélye. Hiába, optimizmusom tagadhatatlan. :)

A lejáratás meg olyan dolog, amit még ellenségeim esetében sem lennék képes bevetni, igaz, árnyalja a képet, hogy nincsenek ellenségeim, majd igyekszek pótolni ezt a hiányt alkalomadtán.

Nőneklenni 2013.05.03. 16:19:30

Te így,más meg máshogy.:-)

Elsőszámú Közellenség 2013.05.03. 17:05:05

Néha bennem is felvetődik a haragosdi, meg a bosszúállás ötlete, lehet, ez az emberi természetbe van beleégetve. De túl lehet lépni rajta, s többé válni valamilyen szinten. A többé válás nem a mások lenézését jelenti, hanem az önmagam szemében való többé válást.. Na, jólmegmagyaráztam.
süti beállítások módosítása