HTML

Nőkovács

A női viselkedésről fogok írni,az elkövetett hibáinkról. Férfiakat megkérdezve.:-)

Friss topikok

  • Vaki Vaki: @Nőneklenni: Valami komoly tudós ember írásában volt az információ, miszerint ugye a törzsfejlődés... (2021.05.25. 16:02) Ha a férfi hallgat 3.:-)
  • Sipi81: Nekem tetszett a bejegyzés. Az erős nőről mindig ez jut eszembe, amikor Boldizsár Ildikó volt rége... (2020.07.27. 23:43) Az erős nő

Címkék

Téveszmék

2013.01.22. 20:08 Nőneklenni

Mi nők,hajlamosak vagyunk különféle -elképzelt,tapasztaltnak vélt,barátnőktől hallott- tulajdonságokkal felruházni a férfiakat.

Persze,ezek többsége nem hízelgő vélemény.

A nők többsége előszeretettel beszéli meg egymással a kapcsolataikat,a sérelmeiket,adnak egymásnak "szaktanácsot",hogyan kell kezelni a renitens partnereket.Akik nem úgy ugrálnak,ahogy ők fütyülnek.:-)

És persze a szaktanácsadás tartalmazza a férfifogás rejtelmeit is.Azaz: mit kell tenni ahhoz,hogy fusson a nő után a férfi.

A magam részéről nem kértem sosem tanácsot ilyen jellegű kérdésekben barátnőktől,illetve nem is próbáltam meg játszmázni, valahogyan viselkedni.Csak úgy,olyan módon,amilyen vagyok.

Ellenben volt rá példa,nehezebb periódusomban,hogy férfiakkal beszélgettem.Hogy jobban megérthessen őket,a lelküket,a reakcióikat.

Ha meg akarod ismerni a férfit,figyeld!Hallgasd!Őt,őket.

Ne a nőket.

Egy nő nagyon ritkán képes reálisan látni a férfiakat.Hogyan is tudná,hisz nem férfi?!

Bár mindkét nemnek ugyanazok a vágyai,az érzései, az öröm öröm,a szomorúság szomorúság,a szerelem szerelem, de a megoldási módok és a különféle szituációkra adott válaszreakciók eltérőek.

Ha rám hallgatsz, nem hallgatsz...:-)...barátnőkre!

Ha mindenképpen tanácsra van szükséged férfival kapcsolatban, keress férfibarátot!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nokovacs.blog.hu/api/trackback/id/tr635036407

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása