HTML

Nőkovács

A női viselkedésről fogok írni,az elkövetett hibáinkról. Férfiakat megkérdezve.:-)

Friss topikok

  • Vaki Vaki: @Nőneklenni: Valami komoly tudós ember írásában volt az információ, miszerint ugye a törzsfejlődés... (2021.05.25. 16:02) Ha a férfi hallgat 3.:-)
  • Sipi81: Nekem tetszett a bejegyzés. Az erős nőről mindig ez jut eszembe, amikor Boldizsár Ildikó volt rége... (2020.07.27. 23:43) Az erős nő

Címkék

Mit akarnak a férfiak-a gyenge nők mítosza

2013.05.29. 13:42 Nőneklenni

Tévedés azt gondolni, hogy a férfinak olyan nőre van szüksége, aki fölött uralkodhat.

Egy érett,kiforrott személyiség sosem akar uralkodni a másikon.Férfi sem.

Azt hiszem, nem igazán vagyunk tisztában a szavak jelentésével. A gyenge nem azt jelenti, tehetetlen. Ne azzal azonosítsuk!

Ne háborogjunk ezen a szón, ne értelmezzük félre!

Nem vágynak a férfiak egy rángatható,tehetetlen bábura, akire semmit nem lehet rábízni, hisz lehetnek olyan helyzetek, amikor is nekünk kell tartani a frontot az ő távolléte, vagy akadályoztatása esetén. Egy - általános értelmezésben vett- gyenge nő erre nem képes.

A gyengeség ez esetben azt jelenti, nem "izmozunk" a férfiakkal, nem akarjuk megmutatni, mi aztán olyan nagyon erősek vagyunk, semmivel sem kevésbé mint ők.

Kevésbé vagyunk erősek, sok területen, ez genetika, adottságok, hiába is próbálkozunk az ellenkezője bizonyításával.

Gyenge nő, aki nő és nem szkandervetélytárs, hanem egy stabil, erős hátország.

Ugyanígy mítosz az is, hogy a férfiak nem szeretik az okos nőket. Már hogyne szeretnék.

Szerinted ki élvezi egy buta nő/ember társaságát?

A férfiak szeretik az okos nőket, akikkel lehet beszélgetni, akivel nem vallanak szégyent mások előtt és ezt nagyon is tudják értékelni.

Amit nem szeretnek az az okosKODÓ nő. Aki mindig mindent jobban tud,mint a férfi és ezt mindig,mindenhol,mindenki előtt bizonygatja is az állandó szereplési vágyával, a másik helyreigazításával, navigálásával.

Ennek fényében okoskodj!:-)

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://nokovacs.blog.hu/api/trackback/id/tr785332115

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bidoka 2013.05.30. 17:12:10

okosKODÓ nő:na az a halál:))

sorica123 (törölt) 2013.08.16. 21:18:59

@bidoka: az okosok hülyéskednek, a hülyék okoskodnak... mondjuk ez a pasasokra is ugyanúgy megáll. Amikor doszt kotyog, mint egy rossz vénasszony, utolsó szó mindig az övé, és minden mondata egy élesen odabaszott "_nem!_"-mel kezdődik, és mondja a frankót... Csak emellé a csajoknál még van egy még sokkal passzívagresszívabb hozzáállás, mert ált. ezt tanulják a családban (t. i. nelegyémá olyan akaratos lyányom, mert a fentebb említett "gyenge nő"-kép mimóza változatát, csak épp egy emberi hanggal bíró emberi lény aránylag bajosan tud egy pöndörödő levelű virágot eljátszani, úgyhogy marad a drámai ripacskodás:).
süti beállítások módosítása