HTML

Nőkovács

A női viselkedésről fogok írni,az elkövetett hibáinkról. Férfiakat megkérdezve.:-)

Friss topikok

  • Vaki Vaki: @Nőneklenni: Valami komoly tudós ember írásában volt az információ, miszerint ugye a törzsfejlődés... (2021.05.25. 16:02) Ha a férfi hallgat 3.:-)
  • Sipi81: Nekem tetszett a bejegyzés. Az erős nőről mindig ez jut eszembe, amikor Boldizsár Ildikó volt rége... (2020.07.27. 23:43) Az erős nő

Címkék

Milyen ló?

2013.01.24. 19:50 Nőneklenni

Ki milyen lovat akar?

Ha legalább nagyjából,az alapdolgokat tekintve,pontos elképzelésed van arról,milyen típusú férfival alakítanál ki kapcsolatot,akkor nem próbálsz végiglovagolni egy ménest.

Nagyon sokan mennek bele olyan kapcsolatba,ami nem minden tekintetben felel meg elképzeléseiknek és közben nem zárkóznak el további ismerkedéstől,hátha találnak jobbat.

Arra nem gondolnak,a másiknak -az épp aktuális partnernek- mit okoznak egy lelépéssel,vagy azzal,esetleg kiderül,hogy más felé is kacsintgatnak.

Ha nem vagy biztos benne,mit szeretnél, csak időtöltésnek, vagy a magány elleni gyógyszernek,esetleg önbizalom növelőnek tekintenéd a másikat,bele se kezdj!

Arra gondolj,te hogyan éreznéd magad fordított esetben?!

Ha nyilvánvalóvá válna, csak időtöltés, vagy ugródeszka vagy.

Az első lépés az,gondolkozz el- ha szükségesnek érzed, írd is le- milyen típusú férfi az,akit el tudnál képzelni hosszú távon?

Ha ez megvan,akkor kezdj egyáltalán komolyabban ismerkedni!

Célirányosan.

Felesleges egy teljesen más karakterben hiú ábrándokat kelteni,ha tudod,nem ő az,aki mellett szeretnél lenni.

Felelős vagy minden egyes elkezdett kapcsolatért is.Nem a másik tehet róla,ha nem olyan,mint amilyent te elképzeltél.

Vigyázz a másik ember lelkére is,ne csak a magadéval törődj!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nokovacs.blog.hu/api/trackback/id/tr715041744

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása