HTML

Nőkovács

A női viselkedésről fogok írni,az elkövetett hibáinkról. Férfiakat megkérdezve.:-)

Friss topikok

  • Vaki Vaki: @Nőneklenni: Valami komoly tudós ember írásában volt az információ, miszerint ugye a törzsfejlődés... (2021.05.25. 16:02) Ha a férfi hallgat 3.:-)
  • Sipi81: Nekem tetszett a bejegyzés. Az erős nőről mindig ez jut eszembe, amikor Boldizsár Ildikó volt rége... (2020.07.27. 23:43) Az erős nő

Címkék

Let's talk about...

2013.02.07. 09:59 Nőneklenni

Bár a szex még mindig sokaknál tabutéma,úgy gondolom,erről is beszélni kell.

Egy kapcsolatban különösen fontos erről is beszélni.

Az első "hiba",amit a nők "elkövetnek", szégyellik a testüket a partner előtt.

Nem tudom,van e olyan nő,aki tökéletesen elégedett a testével,nagy valószínűséggel minimális a számuk.

Pedig nem érdemes ennek olyan nagy jelentőséget tulajdonítani,mint legtöbbünk teszi(nem arra gondolok,hogy nyugodtan hízz 45 kilót,hanem az átlagos elégedetlenségre). Egy férfinak van szeme.Lát már az első pillanatban.Ha a külsőd szimpatikus a számára,nem veszi fel a nyúlcipőt 1-2 ránctól,megereszkedett melltől,egy kis pocaktól.Az ízlésük,csakúgy,mint nekünk,ezerféle,lehet,hogy pontosan azok a részeid fogják meg,amik neked nem tetszenek.

Az egyetlen dolog,amit SOHA ne tegyél,ne hívd fel a figyelmet a "gyenge pontjaidra"!Mert idővel elképzelhető,Ő is úgy fogja látni,ahogyan te.Ennek a lényege az érthetőség kedvéért,nem a női játszmázás,hanem az,hogy fogadd el magad,amennyire tudod,szeresd magad,mert ez fog sugározni rólad!Ha sikerül,azt tartják vonzónak.

Ebből egyenesen következik,hogy ne ragaszkodj egy sötétszobás ágyjelenethez!:-)

Nem tudom,Te hogy vagy vele,én személy szerint szeretem látni a másikat.Varázslatos látni annak az embernek minden részét,minden mozdulatát,reakcióját,aki közel áll a szívemhez.

Másik fontos dolog,ismerd a testedet!Tanuld meg,mi az,ami örömet okoz.Milyen típusú érintések,mely helyeken vagy érzékeny,etc. Ha Te nem ismered magad,hogyan várhatnád el,hogy a másik ismerjen?

A kommunikáció

Személyiségtől függ,mennyire vagyunk nyitottak kommunikációra a szex területén.Ha nem szívesen beszélsz róla(bár szerintem semmi szégyellnivaló nincs benne),akkor jelezd nonverbális módon!Irányítsd a mozdulatait,kezét!

A férfiak nagyon szeretnek örömet szerezni szexuálisan is,valószínűleg ez is léleképítő náluk.De ha nem tudja,hogyan tudna,akkor mit vársz?

Megjátszás

Örömérzet,orgazmus megjátszása mire jó?

Ad1: a férfi  nem hülye,észre fogja venni,ha megjátszod az orgazmust.Persze lehet,hogy csak idővel,ha jó    színésznő vagy,de amint tapasztal egy igazi orgazmust(esetleg máshol:-) ),azonnal észreveszi a különbséget.Ha esetleg nem tudod,az orgazmusnak nem egy jele van,amit tudatosan nem tudsz befolyásolni.

Ad2: mi értelme van megjátszani?Nem az lenne a cél- bár az orgazmus nélküli együttlét is csodálatos tud lenni-,hogy Neked is jó legyen?

A szex lényege,hogy elengedd magad, élvezd,nem az,hogy valamiért szolgáltass!

Vágyak:

Én személy szerint azt preferálom,hogy minden vágyamat felvállaljam.Ha megtennék valamit,de nem közlöm,mert nem illik,ciki,stb...azzal megint csak magamnak ártok,mert ott marad egy kielégítetlen vágykép.Ráadásul előfordulhat,hogy a partner ugyanarra vágyik,csak nem közli hasonló megfontolásból.

Helyszínek:

Ne ragaszkodj az ágyhoz!Igaz,kényelmesebb,de nem hiszem,hogy a szexnek szertartás jellegűnek kellene lennie.Ha fürdőszoba,hát fürdőszoba,ha konyha,hát konyha.Senki sem szereti a mindig ugyanúgy zajló történéseket.Kell egy kis változatosság.

Ráadásul a férfiak jó része- a nők kis része- nagyon is jó néven veszi,ha időnként máshol  történik az esemény.

Spontaneitás:

Ne tervezz!Lepd meg!Pl. törölközés közben.Vagy mássz be az íróasztala alá!Bármit tegyél meg,ami eszedbe jut.

Természetesen ne a zsúfolt étteremben az asztalon.:-)

Érintés:

Nem tudom elképzelni,hogy ha valakit szeretek,ne szeressem bárhol is megérinteni, a feje búbjától a talpáig.

Többféle érintés van.Csak kötelességszerű, elkapkodott,majd' semmilyen...és van az "igazi" érintés.

Érezted már valaha azt,hogy ott áll/fekszik előtted a másik és a bőrét akarod látni,érezni,mindegy hol hozzáérni,csak hozzáérhess?Egy érintéssel elképzelhetetlen módon tudsz szeretni.És ezt érzi is a partner.

Tekintet:

Nézz a szemébe!Mélyen.Orális szex közben,akkor,amikor orgazmusod van,vagy neki van,vagy egyszerre van.

Ha becsukod a szemed,nem igazán vagy vele.

Ez az igazi együttlét.Akkor mutattad meg neki magad és viszont.Akkor adtál mindent.

Extremitások:

Még mindig sokan tartják extrémnek,illetve zárkóznak el az orál és az análszextől(hogy csak a legáltalánosabbakat említsem),anélkül,hogy kipróbálnák.Nem fogok kampányolni mellette,hogy csináld,mint semmi más ezt sem kötelező!

Viszont tény,a férfiak nagy része szereti.Az orálszexet a nők jó része is szereti,el is várja, viszonzás nélkül,vagy részbeni viszonzással.Kritikus pont az,hogy végigcsináljuk ejakulációig a férfinak,vagy sem?

A többség nem csinálja végig.A többség még nekiállni is ímmel-ámmal,még akkor is,ha ő elvárja,ilyen módon kielégítsék.

Itt megint csak arra tudom a figyelmet felhívni,ha szeretsz valakit,akkor szereted.Mindenhol érinteni,kézzel,szájjal,szereted a testnedveit is.(általános helyzetekről beszélek,nem pszichológiai blokkokról)

Elképzelhetetlennek tartom,hogy valakit szeretek,de ezt a részét nem.És ha szeretem,nekem is öröm,amit adni tudok.

Vannak extrémebb vágyak is,annak rejtegetését sem tartom helyesnek,sosem lehet tudni,hátha mindkettőtöknek ugyanaz.A szexben nincs tabu.Ha már van,akkor annak rossz vége lesz.

Ha valamit eltitkolsz és nem adja meg,lehet máshol fogod keresni.A másik oldal ugyanezt fogja tenni.

Összességében:

Odáig juss el,hogy lélekben érezd:" odaadom magam Neked, a Tiéd vagyok,azt teszel velem,amit akarsz".Nem fontos ezt kimondani,ez helyzetfüggő,szavak nélkül ugyanúgy lehet jelezni és észre is veszik ezt a fajta hozzáállást.

Természetesen nem arra gondolok,passzív módon üzemelj,igenis légy aktív,tedd meg azt és úgy,ahogy szeretnéd,de figyelj a másik jeleire,reakcióira!És örülj neki!:-)

Ha ezt el tudod érni magadban és még egy húslevest is képes vagy összerakni..:-), félig nyert ügyed van!

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://nokovacs.blog.hu/api/trackback/id/tr845067011

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Elsőszámú Közellenség 2013.02.09. 17:23:00

Hozzászólnék, de nincs értelme semmi kiegészítésnek, annyira igazak és normálisak a gondolataid.. :)

Elsőszámú Közellenség 2013.02.09. 17:25:39

Az érintésről született egy meglehetősen egyedik grafikám valamikor, ha nem baj, ide linkelem. Ha baj, töröld, s nincs harag. :)

www.fotocommunity.com/pc/pc/mypics/834215/display/18703860

Nőneklenni 2013.02.09. 21:06:08

@Senki Tufako: Lehetne még mélyebben belenyúlni a témába,egyelőre ennyit elégnek gondoltam.:-)

Köszönöm.

Nőneklenni 2013.02.09. 21:07:21

@Senki Tufako: Ebben minden benne van.:-) Nem törlöm,dehogy.
süti beállítások módosítása