HTML

Nőkovács

A női viselkedésről fogok írni,az elkövetett hibáinkról. Férfiakat megkérdezve.:-)

Friss topikok

  • Vaki Vaki: @Nőneklenni: Valami komoly tudós ember írásában volt az információ, miszerint ugye a törzsfejlődés... (2021.05.25. 16:02) Ha a férfi hallgat 3.:-)
  • Sipi81: Nekem tetszett a bejegyzés. Az erős nőről mindig ez jut eszembe, amikor Boldizsár Ildikó volt rége... (2020.07.27. 23:43) Az erős nő

Címkék

Egyéjszakás történetek...:-)

2013.04.03. 20:21 Nőneklenni

Ez megint csak vörös posztó a nők szemében.

Ámbár álszentek vagyunk,ha tagadjuk,manapság a nők-egy része- igenis legalább annyira benne vannak a kötelezettségmentes/megkívánás alapú szexben,mint a férfiak.

De ezt kimondani...szentségtörés!:-)

A másik felük....akik azt gondolják,taktikázni kell az időpontot illetően,mert ha könnyen kapható,akkor a férfi továbbáll az éjszaka után.

Némi alapja lehet ennek, nem hiszem,hogy vitatéma, az erősebbik nem fejében megfordulhat,ha velem is,mással is.

Pedig ez sem feltétlenül van így.

Aki azt gondolja,elsősorban ez alapján dönt a férfi(mennyit kell várakoznia a szexre),nagyon téved és megkockáztatom,önmagát értékeli csak egy használati eszköznek.

Azzal nem fogunk megtartani egyetlen férfit sem,ha hetekig,hónapokig sétáltatjuk,múzeumoztatjuk,mielőtt közelebb engednénk.

Nem vagyok híve a gondolkodás nélküli,ismeretlenül történő ágyba ugrálásnak,de azt gondolom,vagyunk már annyira felnőttek, ha úgy alakul,nem kell,rossz érzésünk legyen egy hamar megtörtént együttlét miatt.

Nem kell túlkombinálni ezt sem.Ha mindkét ember jól érzi magát együtt és együttlét alatt,egyik sem fog eltűnni.Emiatt legalább is.

Ha úgy adódik,meg kell élni,agyalás nélkül.

Ráadásul minden hosszú kapcsolat egy szexszel kezdődik.:-)

Amíg az nincs,nem beszélhetünk kapcsolatról.

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://nokovacs.blog.hu/api/trackback/id/tr675193702

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Elsőszámú Közellenség 2013.04.22. 09:33:49

"Ha úgy adódik,meg kell élni,agyalás nélkül."

Bevallom, egyetértek, van, amikor az ember fejét (?) elönti az indulat, de az a jobbik eset, amikor olyannal van, aki mentálisan is közel áll hozzá. Egyszerűen összehasonlíthatatlan a két szituáció, valahogy az utóbbi jelenti az igazi örömöt, nem egy idegen mellett ébredni.

Persze, az sem kizárt, hogy öreg fejjel már másképpen gondolkodik a magamféle, viszont az a hiba benne van ebben a szituációban, hogy nem vénségemre alakult így a gondolkodásmódom. Genetikai hiba lehet, vagy félresikerült önnevelés. :)

Nőneklenni 2013.04.23. 08:10:27

Egy teljesen idegen mellett,akivel ébredéskor 2 szót nem lehet váltani,én nem szeretnék ébredni.:-)

Akinek belefér,tegye,csak ne álszenteskedjünk!:-)

Elsőszámú Közellenség 2013.04.25. 12:20:41

A lényegre tapintottál.. Akivel beszélni IS lehet értelmesen, amellett ébredni IS jó. :)

Az álszenteskedés meg egy számomra visszataszító társadalmi elvárás, inkább járom a magam útját. :)
süti beállítások módosítása