HTML

Nőkovács

A női viselkedésről fogok írni,az elkövetett hibáinkról. Férfiakat megkérdezve.:-)

Friss topikok

  • Vaki Vaki: @Nőneklenni: Valami komoly tudós ember írásában volt az információ, miszerint ugye a törzsfejlődés... (2021.05.25. 16:02) Ha a férfi hallgat 3.:-)
  • Sipi81: Nekem tetszett a bejegyzés. Az erős nőről mindig ez jut eszembe, amikor Boldizsár Ildikó volt rége... (2020.07.27. 23:43) Az erős nő

Címkék

Keres/nem keres

2013.04.15. 08:17 Nőneklenni

Számos közhely van arra nézve, ha valakinek fontos vagy ,keres.

Ám ez nem is annyira közhely.:-)

Legtöbbször már az ismerkedési fázisnál elrontjuk.

Levelezés kezdődik és ha a másik nem reagál azonnal levelünkre,már kombinálunk.Ha azt látjuk,online,akkor különösen.:-)

"Biztos,másoknak is írogat" "Tuti,nem gondolja komolyan" "Miért hülyít?"  és hasonló kérdések fogalmazódnak meg bennünk.Pedig egyáltalán nem biztos,hogy erről van szó. A rendszerek nem mindegyike jeleníti meg azonnal,ha az ember kilép,illetve az sem mindegy,milyen módon lép ki az oldalról.

Tehát lehet,már régen nincs az oldalon,vagy gépnél a másik,mégis online-nak mutatja a rendszer.Vagy az is előfordul,online, de mással van elfoglalva.Nem más nővel.Egyszerűen csak dolgozik.

Ami tipikusan történni szokott,figyeljük,mit csinál az oldalon.Van e új levele,szaporodnak e az ilyen-olyan statisztikái,tesz e nyilvános bejegyzéseket,kattintgatunk az adatlapjára.Gyakorlatilag már ott,anélkül,hogy találkoztunk volna,ellenőrizzük.


Ebből valószínűleg következtetni is fog,ha már ott, az oldalon tudni akarunk minden lépéséről,akkor az életben is ugyanezt fogjuk tenni.(megjegyzem,ez nem minden alap nélküli feltételezés.:-)  )

Ami sokszor megtörténik ilyen esetben - még ha ok nincs rá,akkor is-, az a sértődés,hiszti.

Ha ezt teszed,ne lepődj meg, ha nagyon gyorsan lezárja az el sem kezdődött kapcsolatot!

Ne figyeld,ne kövesd,ne nézegesd napjában 50-szer és főleg ne irkálj szemrehányó leveleket!

Ha érdekesnek talál,keresni fogja társaságodat.

Első randi:

Egy nagyon "kényes" és bizonytalan része az ismerkedésnek.Hisz a neten bárki kiadhatja magát bárkinek,bármilyennek.

Egy találkozás után már nem.

Ekkor megint csak elbizonytalanodunk,tetszettünk e neki,fog e keresni ezután.És megint csak nekiállunk kombinálni,ha nem rohamoz,mint egy gőzmozdony.:-)

Egy férfiban ugyanezek a kérdések felmerülnek randi után,ha szimpatikus neki a nő.Vajon ő milyen benyomást keltett?Keltett e annyira pozitívat,hogy lesz folytatás?

Ilyenkor szintén sokat hibázunk.Kombinálunk,figyeljük a neten,ha nem jelentkezik azonnal ott,vagy telefonon,megint csak megsértődünk,illetve hisztizünk.


Lehet,azért nem azonnal jelentkezik,mert dolga van,Vagy neki is emészteni kell a történteket,ha érzései támadnak,az érzéseit,az esetleges bizonytalanságot,hogy ő mint férfi,kell e.

Amit erre az esetre javaslok: köszönd meg levélben- te ,elsőként akár,ha ő még nem jelentkezett- a sétát/kávét/délutánt és jelezd: jól érezted magad!

Többet ne!

Ezzel a pár szóval megerősítetted a szimpátiát,de nincs benne elvárás,csak egy nagyon finom érzékeltetés.:-)

Ne forszírozd -rögtön és ebben a stádiumban- az új és sürgős találkozót,mert könnyen lehet,az ellenkezőjét éred el,mint amit szeretnél.!

Vésd be: a férfiak félnek! Nem tőled -jó esetben:-) - hanem attól,amit tipikusan tenni szoktunk.Angyalból hétfejűvé válunk.

És ezt nem szeretnék. Fordított esetben Te örülnél ilyen metamorfózisnak?:-)

Ne aggódj!

Ha egy férfi jól érezte magát veled,keresni fog!Hat lóval sem tarthatnák vissza!:-)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nokovacs.blog.hu/api/trackback/id/tr465213023

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása