HTML

Nőkovács

A női viselkedésről fogok írni,az elkövetett hibáinkról. Férfiakat megkérdezve.:-)

Friss topikok

  • Vaki Vaki: @Nőneklenni: Valami komoly tudós ember írásában volt az információ, miszerint ugye a törzsfejlődés... (2021.05.25. 16:02) Ha a férfi hallgat 3.:-)
  • Sipi81: Nekem tetszett a bejegyzés. Az erős nőről mindig ez jut eszembe, amikor Boldizsár Ildikó volt rége... (2020.07.27. 23:43) Az erős nő

Címkék

Csak szexre kellettem/kellek

2013.08.09. 10:12 Nőneklenni

Szeretnék gratulálni hozzá, hogy eljutottál az önértékelés arra a magas fokára, nem értékeled többre magad szexuális segédeszköznél.

Azt gondolod, ez a férfiak hibája? Tévedsz. Ez az, amit nyújtani tudsz, ennél több nem kell belőled.

Vajon miért? Valamit nem jól csinálsz,ha csak a szex kedvéért vannak veled.

Tévedsz, ha azt hiszed, a férfiaknak semmi más nem számít, csak a szex és az, kit milyen könnyen lehet megkapni.

Természetesen vannak férfiak ( csakúgy,mint nők) önértékelési problémákkal, akik a partnerek számától függően érzik magukat férfinak, de általánosságban ez a tézis nem igaz.

A férfinak nő kell, szexestől, mindenestől, olyan nő, akivel jól érzi magát, nem pedig egy segédeszköz.

Az okok, ami miatt kialakulhat egy nőben ez a fajta szemlélet.

A hozott családi- főként anyai- minta, a barátnők/kolléganők/ismerős nők befolyásolása, a rossz tapasztalatok. Utóbbiak természetesen visszavezethetők az anyamintára, más nők mintájára.

Mi nők, nagyon sokszor nem jól állunk a szexualitás kérdéséhez. Sok esetben fizetőeszközként használjuk.
( Nem véletlenül született az a mondás sem: a feleség a legdrágább kurva.)

Hiányunk van valamiben, legyen az társ, törődés, szeretet, ezért belemegyünk eleve lehetetlen kapcsolatokba is és ezért szexszel fizetünk. Ha a másikkal szembeni  elvárásaink nem teljesülnek, akkor rögvest előkapjuk az egyik legfőbb fegyverünket: te csak szexet akartál.

Társként, feleségként szintén jellemző, hogy visszaélünk a szexszel. Lesz szex, ha lemosod az ablakot, leviszed a szemetet (és számtalan egyéb tevékenyet lehetne sorolni), de biztosan nem lesz szex, ha nem úgy viselkedsz, ahogyan én szeretném.

A szexualitás nem fizetési forma. Tessék ezt megtanulni!

Tessék megtanulni, a férfiakat csak szexszel nem fogod tudni megfogni!

A szex csak egy szegmense - még ha nagyon fontos is- egy kapcsolatnak.

Tanuld meg, hogy a szexszel nem kegyet gyakorlunk, hanem adunk! Örömet, boldogságot, összetartozást, magunkat! Ha nem tudsz adni ezen a téren, csak fizetni, vagy elvárni, akkor valóban nem kellesz többre.

És ez nem más hibája, csakis a tied!


Ha ezt nem látod be, folytathatod továbbra is a másik nem szidalmazását, a mártírkodást, mint eddig.

Gondolkozz!

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://nokovacs.blog.hu/api/trackback/id/tr205453339

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sorica123 (törölt) 2013.08.16. 21:13:18

Zsák a foltját megtalálja általában, azaz ehhez kell egy olyan hapi is, aki egyáltalán belemegy egy egyoldalú "love and being loved helyett fucked" játszmába, de valóban ez egy női szerepzavar, hogy pedálozás megy, meg feszengés és ezért mindig valahogy félnő lesz a csaj a partner számára.
süti beállítások módosítása