HTML

Nőkovács

A női viselkedésről fogok írni,az elkövetett hibáinkról. Férfiakat megkérdezve.:-)

Friss topikok

  • Vaki Vaki: @Nőneklenni: Valami komoly tudós ember írásában volt az információ, miszerint ugye a törzsfejlődés... (2021.05.25. 16:02) Ha a férfi hallgat 3.:-)
  • Sipi81: Nekem tetszett a bejegyzés. Az erős nőről mindig ez jut eszembe, amikor Boldizsár Ildikó volt rége... (2020.07.27. 23:43) Az erős nő

Címkék

Trágárság

2014.01.08. 17:43 Nőneklenni

Nem győzöm eleget mondani különböző internetes felületeken, figyelj oda a megnyilvánulásaidra!

Ne használj trágár szavakat, ne ezzel akarj kitűnni!

Hidd el, hogy ez taszító a férfiak számára(is)!

Az életben sem vonzó, ha egy nő trágár, de amikor egy weboldalon, ahol -elméletileg- partnerkeresési céllal van, ír útszéli stílusban, akkor biztos lehet abban, hogy valamirevaló ember nem fog vele szóba állni.Ugyanez vonatkozik a facebookos megnyilvánulásaidra,megosztásaidra is.

Persze az interneten is - csakúgy,mint az életben- vannak kocsmahuszár "férfiak", akik szintén úgy káromkodnak, mint egy kocsis, mégis van rajongótáboruk.Tehát akár egymásra is találhat a két hasonló karakterű ember.

A dolog pikantériája viszont az, ezek a káromkodó "hölgyek" igen magasra teszik a mércét, mérföldes elvárásaik vannak a férfinemet illetően.

Mégis milyen alapon, amikor ők magunk sem különbek, mint akiket kizárnak az ismerkedésből?

A neten nem látja senki,milyen ember vagy. Csak az írásaidból ismer meg. Ha azt látja, nem tudsz írásban sem kulturált módon viselkedni, nem fogja megkockáztatni, hogy lejárasd mások - barátok, család- előtt.

Ezen kívül a trágárság utal az önuralom hiányára. Ha szembekerülsz egy stresszhelyzettel és csak így tudod lereagálni,szintén nem leszel kelendő.

Szerinted hiányzik egyetlen embernek is egy fúria otthon?

Tessék megtanulni viselkedni és konfliktust kezelni! Az interneten is.

Persze nem kötelező.Akár lehetsz egy weboldal dinoszaurusza is, mert az leszel, ha nem változtatsz.

Egy trágár dinoszaurusz. A weboldal őskövülete.

Ha nagyon nem megy a helyzet kezelése, inkább kapcsold ki a gépet, szellőztesd ki a fejed, higgadj le!

Kezdetben.

Ha már ez megy, előbb-utóbb menni fog a stresszkezelés is ott helyben.:-) És megtanulod az önuralmat.

Nem azért van szükség a kulturált viselkedésre, hogy másoknak megfelelj, saját magaddal szemben legyél ebben is igényes!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nokovacs.blog.hu/api/trackback/id/tr585747297

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása