HTML

Nőkovács

A női viselkedésről fogok írni,az elkövetett hibáinkról. Férfiakat megkérdezve.:-)

Friss topikok

  • Vaki Vaki: @Nőneklenni: Valami komoly tudós ember írásában volt az információ, miszerint ugye a törzsfejlődés... (2021.05.25. 16:02) Ha a férfi hallgat 3.:-)
  • Sipi81: Nekem tetszett a bejegyzés. Az erős nőről mindig ez jut eszembe, amikor Boldizsár Ildikó volt rége... (2020.07.27. 23:43) Az erős nő

Címkék

A legtöbb, amit adhatsz

2013.05.07. 07:45 Nőneklenni

A legtöbb, amit adhatsz egy férfinak, a szabadság.

( Természetesen ez nem csak a férfiakra vonatkozik, de itt a rájuk vonatkozó részt boncolgatom )


A legfőbb oka annak, hogy egy férfi óvatosan kezd bele egy kapcsolatba, az a szabadságának elvesztésétől való félelem.

Ennek a félelemnek bizony van alapja.

A tinédzserkorból bőven kinőve, vannak kapcsolatok,házasságok a hátuk mögött.Amik legtöbb esetben nem szépen végződtek. Ezeknek egyik oka a szabadság korlátozása. Ezért, ha egy férfi már csak azt meghallja, komoly kapcsolatot akarsz, azonnal megszólal a fejében a sziréna, vészcsengő, mindenféle vészjelző berendezés. Nem kell feszegetni, milyen jellegű kapcsolatot akarsz, majd alakul valahogyan. Ha jó együtt, úgyis komoly kapcsolat lesz belőle.

Mindannyian hallunk különféle rémtörténeteket, kapcsolatok alakulásáról, amiket nőként általában nem rémes, hanem természetes dologként értékelünk, holott nem is annyira természetesek.

A szabadság korlátozásának tipikus példái:


- hol voltál, kivel voltál, mikor jössz?

Ezeket a kérdéseket fel lehet tenni úgy is, hogy ne számonkérésnek érezze a másik. Amit én szoktam használni, az a mikor-ra vonatkozik, pl. az étkezés miatt. Hogy ha frissensültet készítek, nagyjából úgy időzítsek, valóban frissensült legyen belőle.

- a baráti körrel, családdal való kapcsolat akadályozása

Amikor elkezdünk egy kapcsolatot, kapunk egy "kész" embert. A múltjával, családi és baráti kapcsolataival. Akkor még - legalább látszólag- elfogadjuk. Később szemrehányást teszünk, vagy úgy alakítjuk a napot, minél hatékonyabban ellehetetlenítsünk egy baráti vagy rokoni találkozást.

- a hobbi akadályozása

Mindenkinek vannak kedvenc elfoglaltságai. Ezek egy része otthoni elfoglaltság, más része mozgást, vagy legalább odamenetelt igényel.

Amit mi még tolerálni tudunk, az az otthoni elfoglaltság - barkácsolás, kertészkedés, etc-, mert akkor legalább szem előtt van a férfiember. Ha már kikerül a látókörünkből, azt már nem szeretjük és nagyon sok esetben meg is próbáljuk megszüntetni.

- honfoglalás

A férfi lakásának birtokba vétele. Szintén tipikus hiba. Ne akarj bútort, függönyt cserélni 2 hét ismeretség után! Tartsd tiszteletben, az az Ő háza,lakása, az  Ő alkotása. Köszönd meg, hogy beenged a birodalmába! Idővel és ha jól érzi magát Veled, rossz érzések nélkül válik nyitottá lakberendezési ötleteidre.:-)

Nincs semmi különleges abban, hogy ezeket a hibákat ne kövesd el, egyszerűen gondolkozz a másik fejével!

Te mit szólnál hozzá, ha Ő tenné Veled ugyanezeket?

Mi az ilyen korlátozásokat nagyon ki tudjuk kérni magunknak.:-)



2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://nokovacs.blog.hu/api/trackback/id/tr705285761

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

don Fefinho · http://bunkonyilas.blog.hu/ 2014.06.25. 00:13:28

Szerintem te valójában férfi vagy.

Nőneklenni 2014.07.06. 01:18:49

:-D
Mondták már többen.:-)
Nő vagyok.
Csak elgondolkodtam egy kicsit némely dolgon.:-)
süti beállítások módosítása